Welkom bij Samen Spelen.

We zijn een enthousiast team vrijwilligers. Door een goede voorbereiding en een hechte samenwerking, denken wij de leerlingen een verantwoorde en plezierige middagpauze te kunnen bieden.

De leerlingen spelen variërend in de aula, buiten op het schoolplein/grasveld en bij regen om de beurt in de speelzaal. De vrijwilligers van Samen Spelen, begeleiden de leerlingen bij verschillende activiteiten, zoals bijvoorbeeld bij onze extra workshops (sport- en knutselworkshops)

De leerlingen spelen/ontspannen van 12.00 uur tot 13.00 uur. De eerste groep gaat spelen/ontspannen van 12.00 uur tot 12.30 uur en eten daarna in de klas van 12.30 uur tot 12.45 uur. De tweede groep begint met eten van 12.15 uur tot 12.30 uur en gaat daarna spelen/ontspannen van 12.30 uur tot 13.00 uur. Mocht blijken dat het kwartier voor de kleuters te kort is, gaan de kleuterjuffen eerder beginnen.

Natuurlijk horen wij ook graag welke vragen er van uw zijde zijn. Neemt u dan gerust contact op!

Namens het team Honingzwam

team Batenstein

José Oostermann
Coördinator Samen Spelen
joseoostermann@morgenwijzer.nl

Van de activiteiten tijdens Samen Spelen worden regelmatig foto's gemaakt.
Deze kunt u in het foto-album bekijken.

Batenstein

Buitenspelen

EHBO-cursus voor de vrijwilligers

Dans workshop Mieke de Vos

Honingzwam

Buitenspelen

Dans workshop Mieke de Vos

EHBO-cursus voor de vrijwilligers

.

Informatie voor nieuwe ouders

We zijn samen verantwoordelijk voor de groei van een generatie kinderen. Spreekt u dit aan voor uw kind? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking en rondleiding.