Welkom bij Samen Spelen.

Wij zijn een enthousiast team vrijwilligers. Door een goede voorbereiding en een hechte samenwerking, denken wij de leerlingen een verantwoorde en plezierige middagpauze te kunnen bieden.

De leerlingen spelen variërend in de aula, buiten op het schoolplein/grasveld en bij regen om de beurt in de speelzaal. De vrijwilligers van Samen Spelen, begeleiden de leerlingen bij verschillende activiteiten, zoals bijvoorbeeld bij onze extra workshops (sport- en knutselworkshops)

De leerlingen spelen/ontspannen van 12.00 uur tot 13.00 uur. De eerste groep gaat spelen/ontspannen van 12.00 uur tot 12.30 uur en eten daarna in de klas van 12.30 uur tot 12.45 uur. De tweede groep begint met eten van 12.15 uur tot 12.30 uur en gaat daarna spelen/ontspannen van 12.30 uur tot 13.00 uur. Mocht blijken dat het kwartier voor de kleuters te kort is, gaan de kleuterjuffen eerder beginnen.

Natuurlijk horen wij ook graag welke vragen er van uw zijde zijn. Neemt u dan gerust contact

José Oostermann
Coördinator Samen Spelen
joseoostermann@morgenwijzer.nl

.

Informatie voor nieuwe ouders

We zijn samen verantwoordelijk voor de groei van een generatie kinderen. Spreekt u dit aan voor uw kind? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking en rondleiding.